انواع دوربین مداربسته از نظر شکل ظاهری

دوربین های مداربسته بر اساس شکل ظاهری در گروه های مختلفی دسته بندی میشوند و به همین دلیل نیز کاربردهای متفاوتی خواهند داشت. در زمان خرید این تجهیزات با توجه به اینکه هدف از نصب دوربین مداربسته چیست باید گزینه ای با ظاهر مناسب را انتخاب کرد. به عنوان مثال، اگر قصد ندارید که سایر افراد متوجه حضور دوربین در محل شوند، گزینه های همچون دوربین لامپی ایده آل هستند و در مقابل دوربین های صنعتی کاملا واضح و قابل تشخیص هستند. امن شو در ادامه انواع دوربین مداربسته بر اساس شکل ظاهری را معرفی و ویژگی های آنها را بررسی خواهد نمود.

دوربین مدار بسته دام DOOM

دوربین مداربسته دام یا گنبدی از نمونه های بسیار پرکاربرد در میان تجهیزات امنیتی می باشد که ساختاری نیم دایره و شبیه به گنبد دارد. این دوربین ها در انواع مختلف تخت شبکه و آنالوگ در محیط های داخلی مورد استفاده قرار میگیرند، بیشتر بر روی سقف نصب میشوند. چون ساختار و شکل ظاهری این دوربین ها گنبدی شکل است، به همین دلیل امکان قرار گرفتن روی دیوار را نداشته و تنها روی سقف یا کنج دیوار نصب میشوند.

از مهم ترین ویژگی های این دوربین ها می توان به قابلیت چرخش 360 درجه ای آنها اشاره نمود و با توجه به نوع لنز نصب شده روی آنها قادر به جمع آوری اطلاعات با کیفیت 2 مگا پیکسل و بیشتر هستند.

لازم به ذکر است که بر روی دوربین های دام لنزهای ثابت، وریفوکال و موتورایز قابل نصب بوده و بیشترین کارایی در دوربین های دارای لنز موتورایز مشاهده میشود. به طوریکه لنز این دوربین به صورت خودکار می تواند روی سوژه زوم کند.

به دلیل کاربرد بسیار زیاد این دوربین ها، می توان آنها را در میان محصولات و دوربین مداربسته هایک ویژن و داهوا مشاهده کرد.

دوربین مدار بسته دام DOOM

دوربین مداربسته بالت

از دیگر انواع دوربین مداربسته بر اساس شکل ظاهری که در صنعت و محیط های مسکونی و تجاری کاربرد گسترده ای دارد می توان به بالت BULLET اشاره کرد. دوربین مداربسته بولت ساختاری مکعبی شکل داشته و براحتی قابل تشخیص است و بیشتر برای محیط های بیرونی و فضاهای باز مورد استفاده قرار میگیرد.با توجه به اینکه در این دوربین ها از مادون قرمز استفاده میشود، به همین دلیل قابلیت دید در شب آن در سطح بسیار مطلوبی قرار گرفته است.

بر روی دوربین مداربسته بالت لنزهای ثابت، وریفوکال و موتورایز قابل نصب بوده و کیفیت تصاویر آن حداقل یک مگاپیکسل و حداکثر 12 مگاپیکسل است. دوربین هایی که دارای لنز وریفوکال و موتورایز هستند امکان زوم در آنها وجود دارد و این امکان برای دوربین بولت با لنز ثابت پیاده سازی نشده است.

مطالب پیشنهادی امن شو: نقد و بررسی دوربین مداربسته دام

دوربین مداربسته فیش آی

دوربین مداربسته فیش آی از نظر شکل ظاهری با سایر دوربین ها متفاوت بوده و لنزهای به کار رفته در آن قدرت چرخش 360 درجه و جمع آوری اطلاعات در این میدان را دارا هستند. به همین دلیل بیشتر در محیط های صنعتی و سوله کارخانجات از این دوربین ها استفاده میشود تا نیاز به تعداد کمتری دوربین باشد.

از مهم ترین مزایای دوربین های چشم ماهی می توان به پوشش 360 درجه، دارای حافظه داخلی تا 128 گیگ، ارسال مستقیم اطلاعات به تلفن همراه از طریق WIFI، قابلیت ارسال و پخش صورت و تشخیص حرکت اشاره کرد.

دوربین مداربسته فیش آی
دوربین مداربسته سوزنی یا مینیاتوری

یکی دیگر از پرکاربردترین انواع دوربین مداربسته از نظر شکل ظاهری، دوربین سوزنی یا پین هول می باشد. دوربین مداربسته سوزنی یا مینیاتوری که با نام پین هول نیز شناخته شده می باشد، ابعادی حدود 3 در 3 سانتی متر داشته و بیشتر عملکرد جاسوسی دارد.

لازم به ذکر است که این دوربین ها همچنین در بیرون و داخل خودروها برای دنده عقب نیز قابل نصب بوده و در پروژه های تحقیقاتی در محیط زیست و پروژه های سینمایی نیز کاربرد دارند.

دوربین مداربسته صنعتی

دوربین مداربسته صنعتی از نظر شکل ظاهری شبیه به جعبه مکعبی بوده و به همین دلیل با نام BOX نیز شناخته شده هستند. این دوربین ها بیشتر برای فضاهای خارجی مورد استفاده قرار گرفته و بدنه پلاستیکی یا فلزی آنها مقاومت کافی در برابر ضربه و شرایط دمایی را دارا می باشد.

در واقع چون این دوربین ها مقاومت بسیار بالایی در برابر وزش باد و گرد و غبار و کاهش و افزایش ناگهانی دما داشته و در شرایط سخت بدون اختلال کار می کنند، به همین دلیل به آنها دوربین مداربسته صنعتی گفته میشود.

دوربین مداربسته سوزنی یا مینیاتوری

دوربین مداربسته اسپید دام

از نظر شکل ظاهری دوربین مداربسته اسپید دام شباهت زیادی به دام یا گنبدی داشته و تفاوت در قابلیت های آنها می باشد. این دوربین ها در بازار با نام های دیگری همچون PTZ و PAT TITLE ZOOM و دوربین گردان نیز شناخته شده و قابلیت زوم و چرخش آن منجر به کاربرد گسترده اش شده است.

از قابلیت های پیاده سازی شده در این دوربین می توان به تعقیب خودکار سوژه در دوربین مداربسته اسپید دام هایک ویژن، قابلیت کنترل از راه دور و امکان ضبط اطلاعات پس از تشخیص مانع اشاره نمود.

همچنین پیشنهاد می کنیم مقاله 5 دلیل برای انتخاب پکیج دوربین مداربسته را نیز مطالعه کنید. 

دوربین مداربسته لامپی

یکی دیگر از انواع دوربین مداربسته که از نظر شکل ظاهری قابل تشخیص نمی باشد، دوربین های لامپی هستند. این دوربین ها کاملا شبیه به لامپ های حبابی رشته ای بوده و در قسمت پایین آنها لنز قرار دارد. دوربین لامپی دید 360 درجه را در اختیارتان قرار داده و به دلیل عدم نیاز به کابل کشی تا حد زیادی در هزینه ها نیز صرفه جویی می کنند. از پرکاربرترین انواع دوربین های لامپی می توان به V380، دید در شب، بی سیم و سیم کارتی اشاره کرد که در محیط های مختلف استفاده میشوند.

همچنین لازم به ذکر است که این دوربین ها انرژی مورد نیاز خود را از برق شهری تامین نموده و نصب آسانی دارند. این دوربین ها در سوکت لامپ های معمولی قرار میگیرند و برای جمع آوری اطلاعات و ارسال آنها نیاز به نرم افزار wifi bulb روی موبایل یا کامیپوتر می باشد.

خرید انواع دوربین مداربسته ارزان

برای خرید دوربین مداربسته در انواع مختلف از نظر شکل ظاهری و کیفیت و کاربرد و غیره می توانید از محصولات امن شو استفاده کنید. تمام محصولات این مجموعه دارای گارانتی بوده و به سراسر ایران در کمترین زمان قابل ارسال است. برای آشنایی با ویژگی ها و استعلام قیمت دوربین مداربسته می توانید با کارشناسان امن شو تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.